If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато взех колата беше с Филипс и фаровете светеха перфектно. После ги смених с Осрам. И те бяха добри но каточели не толкова. Сега взех на Бош да видим как ще са.
И аз на моята хубавица вече пета крушка и сменям за една година. Най- различни марки / не скъпи / и все горят. Напушва ме да сложа ксенон. Казват че издържа пъти по-дълго и осветява много по-добре. Пък и с тия рефлектори...
И аз на моята хубавица вече пета крушка и сменям за една година. Най- различни марки / не скъпи / и все горят. Напушва ме да сложа ксенон. Казват че издържа пъти по-дълго и осветява много по-добре. Пък и с тия рефлектори...
Качествен ксенон, сравнен с качествен халоген сигурно издържа в пъти повече. Китайският ксенон обаче си гори като пуканки. То и цената му е такава (10 - 15 лв/бр). Но поне свети добре и не гори рефлекторите. А и харчи кажи - речи наполовина по-малко енергия.
Моето мнение e, че е по-добре евтин ксенон, отколкото скъп или средно скъп халоген.
Не знам какво става, но аз сменям 3-ти чифт за два месеца.
Всъщност излъгах. Знам какво става. Лошото е че късно го разбрах. Обувките се бяха разхлабили, бяха корозирали и не правеше контакт. В следствие нагаряха и се топяха крачетата. Накрая даже и бакелитената изолация на обувките се стопи. Сега съм без нея, но със стегнати и почистени обувки. Силно се надявам с това да се решат проблемите, щото пишман станах с тия крушки...
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment